Bruidsreportage
 
Emotie, details en een ongedwongen sfeer
Jullie huwelijk is een bijzondere dag vol emotie, liefde, sfeer en gezelligheid. Bij mijn trouwreportages vind ik het belangrijk dat die sfeer en de speciale emotie van die bijzondere dag worden vastgelegd in een ongedwongen sfeer. Op die manier krijg je
spontane bruidsfoto's die niet geposeerd zijn.
Ik kijk met oog voor detail naar jullie dag. Uiteraard worden alle officiƫle momenten vastgelegd, maar ik leg ook bepalende details vast, zoals de taart, het boeket, de ringen, de versiering en natuurlijk de locatie. Samen vormen al deze foto's een onvergetelijk indruk van jullie mooiste dag.
Om alle belangrijke momenten te kunnen fotograferen, ben ik graag de hele dag aanwezig. Vanaf het moment dat de make-up wordt aangebracht, de stropdas van de bruidegom en het 'Ja-woord' door naar het feest of receptie.
Uiteraard kan ik ook voor kortere perioden langskomen, ook dan zal de ongedwongen sfeer die ik nastreef in jullie foto's te zien zijn.

Kijk in mijn portfolio voor een impressie van mijn bruidreportage's.

Maatwerk
Mijn doel is een album dat precies het speciale gevoel van jullie trouwdag weergeeft. Een standaard prijs valt niet te geven, deze is afhankelijk van diverse factoren zoals hoe lang ik aanwezig ben, de afstand tot de trouwlocatie e.d.
Het is daarom mogelijk om jullie een op wens gemaakte prijsopgave toe te sturen.
Stuur een mail naar fotografie@xandrabaldessari.nl met daarin duidelijk jullie wensen van begin- tot eindtijd inclusief jullie woonplaats. Ik zal jullie een vrijblijvend voorstel toe mailen.

Als we met elkaar in zee gaan, stel ik een kennismakingsgesprek vooraf erg op prijs, aangezien we dan op de dag zelf geen vreemden voor elkaar meer zijn, wat de fotoshoot ten goede komt. In dit gesprek bespreken we het draaiboek van de dag. Ook plannen we de momenten van fotograferen in en bespreken eventuele verdere wensen af. Ook zou ik graag, indien mogelijk, de trouwlocatie(s) van te voren willen bekijken.

Portretfotografie

In de fotografie is geen enkele opdracht hetzelfde. De ene foto vraagt veel voorbereiding licht- en decorbouw (studio), de andere foto is op locatie snel gemaakt. Daarom maak ik graag een offerte die is toegespitst op uw specifieke wensen.
Aangezien ik zelf geen studio heb, zijn de kosten voor het eventuele afhuren van een fotostudio in Den Haag 37,50 per uur extra.

 
Make a Free Website with Yola.